top of page

 

"Bedankt voor de top behandelingen.

Ik stap weer pijnvrij van de fiets!"

"Haar professionele houding. Kennis en kunde. Aandachtig en geduldig. Flexibel in het geven van oefeningen. Ze spreekt je aan op je eigen herstel vermogen, waardoor je niet de moed verliest."

"De combinatie van een zeer kundige behandeling en een vriendelijke benadering wat resulteert in een snelle genezing zijn voor mij factoren om mijn fysiotherapeut aan iedereen aan te bevelen."

KLANT

ERVARINGEN

"Mevrouw Spigt stelt een duidelijke diagnose en kan goed oefeningen geven om klachten te verhelpen of de verschijnselen ervan te doen verminderen. Als zij ziet dat bepaalde oefeningen die zij eerder heeft opgegeven niet helpen, stelt zij haar plan bij en geeft zij andere oefeningen die het lichaam minder belasten."

"Deskundigheid en professionaliteit t.a.v. behandeling. Eerste afspraak was binnen twee dagen."

"Het bezoek aan de therapeut heeft, vergelijkbaar met een tandarts, altijd iets onplezierigs of ongemakkelijks. Dat neemt zij door haar manier van doen snel weg."

"Jeanet heeft mij leren omgaan met chronische klachten, hiermee heeft ze mij meer kwaliteit van leven gegeven en daar ben ik haar heel erg dankbaar voor."

"Mijn fysiotherapeut heeft mij op een zeer professionele en vriendelijke manier van mijn blessure af geholpen. De combinatie van goede behandeling, duidelijke uitleg en instructies heeft er voor gezorgd dat ik snel van mijn blessure ben genezen. In mijn ogen verdient dat niet minder dan een 10."

Bron: Qualiview 2017

bottom of page